REDUCERI :)

Intrati pe http://vintageangels-helen.blogspot.com/ in CATEGORII si comandati ce va place :) la e-mail vintageangels.helen@yahoo.com

Veti beneficia de REDUCERI CONSIDERABILE la toate produsele!

IMPORTANT!

PENTRU A VIZUALIZA TOATE PRODUSELE ACCESATI ''POSTARI MAI VECHI'' LA SFARSITUL FIECAREI PAGINI!

Cum cumpar? La vintageangels.helen@yahoo.com...

Author: Helen / Etichete:

Ai gasit ceva ce-ti place pe site-ul meu? Mareste poza dand clik pe ea, verifica masurile, materialul sau ce te mai intereseaza si gata!

Pentru intrebari legate de produse si comenzi scrie-mi pe e-mail: vintageangels.helen@yahoo.com in care sa se regaseasca link-ul produselor dorite si codul articolelor, numele si adresa complete (asa cum se regasesc in cartea de identitate: nume, prenume, adresa completa) altfel expedierea coletului nu este posibila.

Expediez prin Posta Romana si plata se poate face prin transfer bancar/depunere in cont, sau in sistem ramburs COMANDA MINIMA FIIND DE 30 RON (excluzand taxele postale care variaza intre 5 si 12 RON, in functie de marimea coletului fiind suportate de client). In cont banutii intra de regula a doua zi, si dupa ce am verificat, merg direct la posta sa pun coletul. Expedierea se face o data pe saptamana si ajunge in aproximativ 3-5 zile din ziua in care l-am dus la posta. Nu sunt resposabila pentru pierderea sau deteriorarea coletului in timpul expedierii prin intermediul Postei Romane.

In momentul in care un articol este solicitat de client, el va aparea pe site cu titlul PRODUS REZERVAT. Eu voi raspunde la mailuri in ordinea primirii lor si te voi anunta daca este fericita/fericitul norocoasa/norocos :)

IMPORTANT: Produsele vandute nu se returneaza. Ofer toate detaliile necesare pe blog pentru a putea stabili daca un anumit articol vi se potriveste, atat ca stil cat si ca dimensiuni. De asemenea, va stau la dispozitie pentru orice intrebare privind produsele mele la adresa de e-mail: vintageangels.helen@yahoo.com.

Produsele pot fi usor diferite fata de culoarea din realitate, lucru datorat aparatului foto, luminii e.t.c.

Nu accept niciun fel de oferte de articole si nu fac schimburi.

P.S. :)
- Comenzile lasate sub forma de comentarii NU se iau in considerare, ci cele date prin e-mail la vintageangels.helen@yahoo.com
- Intrebarile despre anumite produse NU inseamna automat rezervare, deci trebuie sa precizezi daca doresti sa rezervi produsul sau doar sa afli detalii despre el
- Produsele nu se rezerva mai mult de 1 SAPTAMANA, dupa care trebuie cumparate sau “eliberate”. Te rog sa ma anunti daca te razgandesti dupa ce ai comandat anumite produse. Nu este nicio suparare!
- Comenzile se iau in ordinea primirii si statusul il actualizez in ordinea primirii mailurilor
Daca ai nelamuriri, sugestii sau intrebari, nu ezita sa mi le spui la vintageangels.helen@yahoo.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Contact:

vintageangels.helen@yahoo.com
Subscribe to Feed